logo
28/03
2 ...

На Львівщині чоловік отримав важкі травми у результаті наїзду потяга

31-03-2020 12:351752

На Львівщині чоловік отримав важкі травми у результаті наїзду потяга
Фото: Поліція Львівської області

У селі Муроване Пустомитівського району сьогодні вночі, 31 березня, чоловік отримав важкі травми у результаті наїзду потяга. Правоохоронці намагаються встановити особу потерпілого.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, близько 1:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового по станції про те, що у селі Муроване неподалік залізничної колії був виявлений чоловік з тілесними ушкодженнями.  

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік був травмований внаслідок наїзду товарного потяга. Медики діагностували у нього, зокрема, політравму, переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.273 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання  - виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років. Провлдиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Також правоохоронці встановлюють особу травмованого. Його прикмети – вік приблизно 60 років, сиве волосся, коротка борода. Усіх, хто може допомогти встановити госпіталізованого, прохання зголоситись на оперативну лінію 102.

Leopolis.news