logo
20/04
19/04
2 ...

П’яний водій у Львові тікав від патрульних та потрапив у ДТП (ВІДЕО)

31-03-2020 12:571920

П’яний водій у Львові тікав від патрульних та потрапив у ДТП (ВІДЕО)
Фото: скріншот з відео

У Львові вчора ввечері, 30 березня, нетверезий 39-річний водій автомобіля Opel Vectra під час спроби втекти від патрульних не впорався з керуванням та виїхав на кільце.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Джорджа Вашингтона екіпаж патрульних 1 батальйону зупинили водія Opel Vectra, який порушив правила дорожнього руху. Однак коли копи підійшли до авто, чоловік різко зачинився у своєму авто та поїхав з місця зупинки.

Патрульні розпочали переслідування авто. Однак водій проігнорував вимогу поліцейських запинитись та продовжував тікати.

Під час виїзду на перехрестя вулиць Зелена - Пасічна з круговим рухом, чоловік не впоравшись із керуванням, наїхав на перешкоду та зупинився на кільці. Ніхто не постраждав. Сам водій пояснити своєї поведінки не зміг. Однак, патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Зазначається, що чоловік захотів пройти перевірку у медичному закладі. Лікар надав висновок, про те, що керманич в стані алкогольного сп’яніння.

На 39-річного львів’янина, патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП; за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП, а також винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Матеріали скерують до суду.

Leopolis.news