logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У Львові молодик під час пиятики убив гостя, а тіло викинув у каналізаційний люк

03-06-2019 15:531635

У Львові молодик під час пиятики убив гостя, а тіло викинув у каналізаційний люк
Фото: ru.sputniknews.kz

25-річному уродженцю Вінницької області, якого затримали за вбивство львів’янина, загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

 

У Галицький відділ поліції 2 червня близько 03:00 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степана Бандери у Львові чоловік відкрив каналізаційний люк і кинув туди, ймовірно, тіло людини. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що 1 червня близько другої ночі у квартирі, яку орендує 25-річний уродженець Вінницької області, під час розпивання спиртних напоїв виникла сварка між ним та його гостем, 31-річним львів’янином.

«Конфлікт переріс в бійку, під час якої «господар» заподіяв гостеві тілесні ушкодження, від яких він помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник переховував тіло у квартирі, а наступної ночі кинув його в каналізаційний люк. За висновком судмедекперта смерть потерпілого настала внаслідок травм голови», – йдеться в повідомленні.

Зараз вирішують питання про повідомлення уродженцю Вінниччини про підозру у скоєнні умисного вбивства та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Leopolis.news