logo
16/04
15/04
2 ...

На Львівщині суд оштрафував керівника ринку за порушення правил карантину

02-04-2020 19:37702

На Львівщині суд оштрафував керівника ринку за порушення правил карантину

Під час відпрацювання дільничні офіцери Миколаївського відділення поліції виявили, що керівник ринку порушив правила щодо карантину людей і норм, передбачених законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, рішення про накладення штрафу в розмірі 34 000 гривень, на керівника суб’єкта господарської діяльності, прийнято вперше від початку запровадження карантинних обмежень.

На директора підприємства правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали поліцейські скерували до суду. який визнав чоловіка винним у вчинені адміністративного правопорушення та наклав штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів, що становить 34 000 гривень. Поліція Львівщини вкотре закликає керівників підприємств, установ та закладів неухильно дотримуватись правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”.

Leopolis.news