logo
25/04
24/04
2 ...

У Львові за ніч поліція затримала 11 нетверезих водіїв

03-04-2020 15:592297

У Львові за ніч поліція затримала 11 нетверезих водіїв
Фото: Ілюстративне

В ніч на 3 квітня патрульні поліцейські 2 батальйону склали 11 протоколів на нетверезих водіїв.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Львова, першим таким водієм став власник автомобіля Ssang Yong Reston на вулиці Тичини. 54-річний львів’янин відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння.

На вулиці Кульпарківській 45-річний водій автомобіля Opel Astra не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем, який рухався попереду. У винуватця ДТП виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти перевірку. Пристрій Drager показав результат 3,01 проміле.

На вулиці Стрийській, ознаки алкогольного сп’яніння виявили у 33-річного водія ВАЗ 2107. Він відмовився від огляду в присутності двох свідків.

Четвертий нетверезий водій автомобіля ВАЗ 2101 на вулиці Науковій порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування зізнався, що вживав алкоголь. Результат тесту — 0,36 проміле.

Далі, наш невтішний рейтинг продовжив 37-річний водій ВАЗ 2109. Його патрульні зупинили на вулиці Винниця. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння виявився позитивним — 1,96 проміле.

На вулиці Мартовича, водій автомобіля Volkswagen Passat порушив правила дорожнього руху. Його зупинили і під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. За висновками лікаря, 40-річний львів’янин нетверезий.

Наступні події розвивалися неподалік міста Буська. 27-річний водій ВАЗ 2106 мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду у медичному закладі відмовився в присутності двох свідків.

Восьмий учасник нашого списку відзначився на вулиці Морозній. Уже не вперше цього 35-річного водія автомобіля Opel Astra зупиняють патрульні за керування в наркотичному сп'янінні. В цей раз відмова від проходження перевірки.

30-річний водій автомобіля Opel Astra на вулиці Княгині Ольги, також відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння.

На вулиця Івана Франка, 27-річний керманич автомобіля Volkswagen Multivan також відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння.

 На вулиці Гната Хоткевича поліцейські затримали 34-річного водія Mercedes-Benz E200 теж з ознаками сп'яніння. Як зазначили у поліції цей водій вже втретє протягом року сідає за кермо напідпитку. Чоловік відмовився від проходження перевірки. Тепер йому загрожує позбавлення права керування на 10 років та штраф.

На усіх цих порушників патрульні поліцейські склали протоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, штраф за керування транспортним засобом в стані сп'яніння становить 10 200 гривень з позбавленням прав на один рік. Повторний протокол протягом року передбачає вдвічі більший штраф та позбавлення водійських прав на 3 роки.

Leopolis.news