logo
18/04
17/04
2 ...

У Львові дозволили функціонувати деяким підприємствам сфери обслуговування

03-04-2020 18:351168

У Львові дозволили функціонувати деяким підприємствам сфери обслуговування

Сьогодні, 3 квітня, на засіданні комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про функціонування деяких суб’єктів підприємництва.

Йдеться про важливі підприємства, необхідні для забезпечення потреб населення, зокрема, майстерні з шиномонтажу, хімчистки, пральні, магазини автозапчастин та запчастин для продажу сільськогосподарської техніки. Натомість діяльність деяких закладів заборонили, інформує пресслужба ЛМР.

«Сьогодні на засіданні комісії ТЕБ і НС було прийняте рішення про дозвіл на функціонування окремим суб’єктам господарювання. В першу чергу це стосується майстерень з шиномонтажу, хімчисток, пралень, магазинів автозапчастин та запчастин для продажу сільськогосподарської техніки. Окрім того, заборонено функціонування фотосалонів, магазинів з канцелярським приладдям та магазинів побутової техніки. Їм дозволено функціонувати лише в режимі доставки товару безпосередньо до домівки замовника», — зазначила очільниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умова загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна.

Також вона відзначила, що у місті й надалі заборонене функціонування ломбардів.

Зазначимо, також у на засіданні комісії ТЕБ і НС затвердили детальний порядок поховань осіб з підозрою на коронавірус або ж мали коронавірусну хворобу. У цьому порядку детально розписано організацію проведення відповідних поховань для близьких померлої людини та всіх працівників ритуальних служб.

Leopolis.news