logo
20/04
19/04
2 ...

Вночі у Львові сталась бійка зі стріляниною: поранено молодого чоловіка

04-04-2020 12:211906

Вночі у Львові сталась бійка зі стріляниною: поранено молодого чоловіка
Фото: Патрульна поліція Львівської області

У ніч на 4 квітня на вул. Городоцькій у Львові сталась стрілянина, у результаті якої поранення отримав 24-річний чоловік.

Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, екіпаж прибув на виклик на вул. Городоцьку, де сталась бійка з стріляниною.

Як розповів копам заявник, чоловік зі зброєю на автомобілі SKODA FABIA поїхав у напрямку вулиці Головацького.

Обстеживши прилеглі території, інспектори 2 батальйону виявили згадане авто. В салоні нікого не було. Натомість, поруч стояв ще один автомобіль, а саме марки FORD FOCUS. В ньому сиділи двоє чоловіків, які підозріло поводилися.

Під час спілкування з поліцейськими чоловіки підтвердили, що були учасниками конфлікту на вулиці Городоцькій. 48-річний львів’янин розповів, що зробив декілька пострілів, аби захистити свого 30-річного товариша. Він пред’явив дозвіл на травматичний пістолет та повідомив, що він лежить в бардачку автомобіля.

У цей час патрульні отримали інформацію від інспекторів роти ТОР, що на вулиці Городоцькій є 24-річний громадянин з пораненням грудної клітки, яке отримав під час згаданого конфлікту. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.

Leopolis.news