logo
24/04
2 ...

Дотримання умов карантину на Старосамбірщині дає свої результати

06-04-2020 19:471282

Дотримання умов карантину на Старосамбірщині дає свої результати
Фото: соцмережі

За інформацією медичних установ, станом на 6 квітня в Старосамбірському районі підозрілих на захворювання COVID-19 не виявлено. Водночас з пневмонією  госпіталізовано дві особи та на ГРЗ шістьох жителів Прикарпаття. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

З початку проголошення карантину на Старосамбірщині вжито ряд заходів, щоб захистити населення від можливого зараження та поширення небезпечної інфекції.

Зокрема, районна рада з іншими органами місцевого самоврядування – міськими, сільськими радами та ОТГ ведуть спільний контроль над краянами, які повернулись з-за кордону та могли бути носіями небезпечної недуги. Таким чином сформовано список з 511 осіб. Дані про них передано центру надання первинної медичної допомоги та поліції. З ними проводиться дистанційна роз’яснювальна робота та спостереження за перебігом стану здоров’я.

У свою чергу працівники Старосамбірського відділення поліції патрулюють населені пункти з метою контролю дотримання жителями правил карантину. За їх порушення складено 17 адміністративних протоколів. Осторонь не стоїть і підрозділ районної служби надзвичайних ситуацій.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news