logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

У Стрию спіймали зловмисника, який пограбував перехожого на милицях

06-04-2020 17:001715

У Стрию спіймали зловмисника, який пограбував перехожого на милицях
Фото: pershij.com.ua

4 квітня близько 14.00, під час проведення комплексного відпрацювання території обслуговування, на вулиці Вокзальній  у місті Стрий дільничний офіцер та співробітники сектору реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції побачили чоловіка з милицями, котрий лежав на тротуарі та не міг підвестись.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці поспішили йому на допомогу – тоді він розповів, що кілька хвилин тому на нього напав невідомий, збив з ніг, відібрав мобільний телефон «Самсунг» та втік.

Поліцейські негайно взялись до розшуків зловмисника і за кілька хвилин на вулиці Сагайдачного виявили та затримали громадянина, прикмети якого збігались з прикметами нападника, неподалік місця скоєння злочину. З собою він мав мобільний телефон потерпілого. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний раніше судимий місцевий мешканець.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування.

Leopolis.news