logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Львівські спортсмени започатковують традицію – спорт на балконах

06-04-2020 21:111606

Львівські спортсмени започатковують традицію – спорт на балконах
Фото: ЛОДА

Львівські атлети спільно із департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки виступили із ініціативою започаткувати власну українську традицію, – спорт на балконах.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Це  альтернатива італійським балконним співам,  відтак спортсмени відзняли оригінальне відео.

Символічно, традицію вирішили започаткувати сьогодні, 6 квітня, коли по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, що був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.

«Якщо ви хочете захистити себе від вірусу, фізичні вправи і прогулянка – гарний спосіб! Сидіння ж вдома, - підриває імунітет, водночас, у зв’язку із карантинними обмеженнями, балкон, - чи не єдине місце подихати свіжим повітрям та потренуватися. У такий спосіб ми закликаємо зміцнювати імунну систему і в цілому покращують здоров'я та самопочуття», - коментує автор ініціативи, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Закликаємо мешканців області долучитись до створення традиції із своєї домівки, щодня виходити на власні балкони, тренуватись та постити свої фото і відео з хеш-тегами #спортнабалконі #спортивнасамоізоляція.

Leopolis.news