logo
24/04
23/04
2 ...

Працівники Самбірської районної ради закупили для медиків 50 багаторазових захисних костюмів

07-04-2020 10:02985

Працівники Самбірської районної ради закупили для медиків 50 багаторазових захисних костюмів

До допомоги лікарям, які на передовій у боротьбі з небезпечною коронавірусною інфекцією, долучились працівники апарату Самбірської районної ради. Вони зі свого кошторису зібрали 46 тисяч гривень і на ці кошти закупили 50 комплектів багаторазових захисниї комбінезонів.  

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

За словами голови районної ради Віталія Кімака, особливість захисних комбінезонів у тому, що вони з капюшонами та бахилами і виготовлені  з плащової тканини (поліестер на прогумовій основі) та водостійким покриттям. Саме таких засобів потребували охоронці здоров’я Самбірщини.

Комплекти захисних комбінезонів будуть передані сімейним лікарям та медсестрам районного Центру первинної медико-санітарної допомоги. Ними користуватимуться насамперед медичні бригади, які по селах здійснюють заходи запобігання поширення COVID -19.серед тих жителів Самбірщини, що повернулись додому з-за кордону або хто відчуває симптоми захворювання.

Захисні комбінезони багаторазового використання загалом дефіцитні. Але Самбірській  районній раді як партнерові по співпраці допомогла їх придбати Галина Гичка – голова Пустомитівської районної ради.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news