Педпрацівників Львівщини запрошують взяти участь в онлайн-курсах щодо підвищення кваліфікації

http://leopolis.news/post/19168/pedpracivnykiv-lvivshchyny-zaproshuyut-vzyaty-uchast-v-onlayn-kursah-shchodo-pidvyshchennya-kvalifikaci

07/04/2020

Про це пише osvita.ua.

Даний курс створено учасниками робочої групи з питань професійного розвитку педагогічних працівників МОН, яка розробляла зміни до «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників».

Лектори курсу на конкретних прикладах розкажуть, як і де обирати програми підвищення кваліфікації, на що звертати увагу під час розробки таких програм, укладання планів для ЗЗСО та ухвалення рішення про визнання результатів підвищення кваліфікації, як заповнити всі необхідні документи та загалом якнайкраще спланувати професійне зростання педагогів – з урахуванням усіх потреб та фінансових можливостей.

Також у курсі подаються чек-листи, зразки документів, корисні матеріали для ширшого розуміння питання, консультаційне вікно, а також тести за найпоширенішими ситуаціями й помилками.

Після успішного опрацювання всіх завдань курсу його учасники отримають сертифікат про підвищення педагогічної кваліфікації, що відповідає всім новим вимогам.

Основна команда курсу: Олександр Елькін - голова Ради ГО «ЕдКемп Україна», радник міністерки освіти і науки України; Олена Масалітіна - віцеголова Ради ГО «ЕдКемп Україна», радниця міністерки освіти і науки України; Галина Титиш - очільниця ГО «Смарт освіта», співзасновниця ГО «Батьківський контроль», засновниця і екс-редакторка ресурсу «Українська правда. Життя»; Іван Примаченко - співзасновник платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».

Запрошені спікерки: Любомира Мандзій - виконуюча обов'язки міністерки освіти і науки України; Лілія Гриневич - провідна експертка з освітніх політик, міністерка освіти і науки України (2016 – 2019 рр.); Ганна Новосад - міністерка освіти і науки України (2019 – 2020 рр.).

Leopolis.news