logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

«Карпати» U-13 стали переможцями турніру в Івано-Франківську

04-06-2019 17:50881

«Карпати» U-13 стали переможцями турніру в Івано-Франківську
Фото: fckarpaty.com

Школярі «Карпат» U-13 на чолі з тренером Русланом Маланієм стали переможцями міжнародного дитячого турніру з футболу пам’яті Заслуженого Тренера України Петра Савчука.

Про це йдеться на офіційному сайті львівського клубу.

Окрім карпатівців, в змаганнях взяли участь команди з Івано-Франківська: «Прикарпаття», «ДЮСШ № 3», «Ніка», чернівецька «Буковина», калуський «Ігровець», коломийський «Варатик» та польський «Жешув».

Команди були поділені на два квартети. Зігравши три матчі, причому не пропустивши жодного м’яча, юні карпатівці вийшли з групи з першого місця – дві перемоги та одна нічия. У півфіналі «леви» здолали місцеву «ДЮСШ № 3» з розгромним рахунком 4:0.
 
У фінальному поєдинку «Карпати» зійшлись з франківським «Прикарпаттям». Перша половина зустрічі була за львів’янами. Володимир Паращук та Максим Дмитришин змарнували дві чудові нагоди вивести нашу команду вперед, програвши очні дуелі голкіперу суперника. На екваторі першого тайму «зелено-білі» припустилися кількох помилок, які коштували львів’янам двох пропущених м’ячів. Варто зауважити, доволі грубу гру з боку господарів. Під завісу першого тайму, через ушкодження, поле покинув правий захисник левів Юрій Коренев. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь івано-франківців.

З початком другого тайму карпатівці в оновленому складі почали пресингувати суперника. «Зелено-білі» перехопили ініціативу та показали характер справжніх левів. Свій дубль оформив Любомир Кузик, тим самим, відновивши паритет у грі. Забиті голи додали наснаги гостям і вони ще більше посилили тиск на ворота суперника, створивши кілька непоганих моментів. Один із небезпечних епізодів завершився забитим м’ячем у ворота «Прикарпаття». Максим Дмитришин на швидкості пройшов суперника лівим флангом та забив переможний м’яч – 3:2.

Leopolis.news