logo
29/03
28/03
2 ...

Легковик протаранив фуру на Львівщині: п’ятеро постраждалих, серед них – вагітна жінка (ФОТО)

02-05-2020 11:572232

Легковик протаранив фуру на Львівщині: п’ятеро постраждалих, серед них – вагітна жінка (ФОТО)
Фото: Поліція Львівської області

На автодорозі «Київ-Чоп» у Стийському районі вчора, 1 травня, о 14:05 результаті ДТП постраждало п’ятеро мешканців Вінницької області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль ВАЗ-2105, яким керував 47-річний мешканець Вінницької області, зіткнувся з запаркованою на узбіччі дороги вантажівкою «ДАФ» під керуванням 54-річного жителя міста Черкаси.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «Лади» та четверо його пасажирів – усі мешканці Вінничини віком 10,19, 26 та 38 років. Усі вони були доставлені у лікарню.

Як написав на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, серед постраждалих – вагітна жінка.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Leopolis.news