logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Головний тренер ПФК «Львів» розповів про плани на міжсезоння

06-06-2019 15:511256

Головний тренер ПФК «Львів» розповів про плани на міжсезоння
Фото: pfclviv.com

Головний тренер ПФК «Львів» Богдан Блавацький підбив підсумки виступів команди у сезоні 2018/2019 років, прокоментував продовження співпраці із львівським клубом та поділився інформацією щодо літньої підготовки «містян» до сезону 2019/2020.

Про це він розповів у інтерв’ю інформаційній службі ПФК «Львів».

«Хотілося б якісної селекційної роботи у міжсезоння. Щоб трансферні питання та коло гравців, на яких ми розраховуватимемо, були позначені вже на початку підготовки до нового сезону. Кого саме продаємо, з ким саме підписуємо контракти. З ким ми подовжуємо співпрацю, а з ким – ні. Ці моменти мають бути вирішені протягом найближчих тижнів. Усі ті максимальні цілі, що ставилися у сезоні 2018/2019, залишаються і на наступний сезон – перша шістка і вихід до єврокубків», – коротко зазначив Блавацький про плани на міжсезоння.

Водночас, головний тренер містян розповів, що в новому сезоні працюватиме Юрій Панфілов, який відповідатиме за тренувальний процес. Також буде новий тренер з фізичної підготовки, оскільки Віталій Шпанюк завершив співпрацю з клубом. Залишається тренер воротарів Тарас Гребенюк. Увесь той персонал, що працював й донині – масажисти, лікарі, адміністративний корпус – усі залишаються на своїх місцях.

«Хочеться знайти забивного гравця на позицію нападника, який склав би гідну конкуренцію Бруно. Тим більше, що в послугах Бруно зацікавлені європейські клуби, і невідомо, чи розпочне він сезон 2019/2020 у «Львові». Враховуючи прогрес Педро та Пернамбуко, хотілося б, щоб вони лишилися й допомогли нам у наступному чемпіонаті. Ми нікуди не виїжджатимемо, працювати та готуватися будемо на місці – у Винниках. 17 червня зберемося на базі, а перший тренувальний збір триватиме до 28 числа. У хлопців буде кілька вихідних днів, а згодом запланований ще один двотижневий етап підготовки. Плануємо зіграти шість товариських поєдинків і ще дві двосторонніх гри. Підготовка завершиться за тиждень до початку чемпіонату, а далі вже буде тижневий мікроцикл, максимально зближений до змагального. Суперників шукаємо. Ймовірно, це будуть як українські команди, так і представники ближнього зарубіжжя», – зазначив Богдан Блавацький.

Leopolis.news