logo
19/04
18/04
2 ...

Сесія внесла зміни до бюджету Львова

06-06-2019 13:393617

Сесія внесла зміни до бюджету Львова
Фото: прес-служба ЛМР

Депутати Львівської міської ради ухвалили рішення про внесення змін до міського бюджету Львова.

Таке рішення депутати ухвалили під час сесії сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук зазначив, що за чотири місяці було перевиконання бюджету на 210 млн грн, тому є можливість збільшити дохідну частину бюджету. Крім того, було збільшено на 262 млн грн спеціальний фонд бюджету.

«Таким чином, ми збільшуємо доходи та видатки бюджету на 210 млн грн. Із цих коштів 142 млн грн віддаємо бюджету розвитку: 18 млн грн – на благоустрій 6 районним адміністраціям по 3 млн грн, а також 50 млн грн – на збільшення резервного фонду. Відбувся виконком і профільна комісія ради, на яких було вирішено розподілити резервний фонд так: по 3 млн грн районним адміністраціям на поточний ремонт доріг (це є 18 млн грн), 15 млн грн Франківській районній адміністрації для ремонту вулиць, 7 млн грн – на оплату послуг електроенергії вуличного освітлення, 4 млн грн – обслуговування системи відеоспостереження в закладах освіти, 1,7 млн грн – збільшення заробітної плати для працівників органів культури, 3,3 млн грн додаємо до коштів для Клінічної лікарні швидкої допомоги для ремонту рентгенівського обладнання та 1 млн грн – на збільшення резервного фонду», – розповів Олег Іщук.

Він додав, що вчора виконавчий комітет Львівської міськради вирішив розподілити ще деякі видатки бюджету. Залишок медичної субвенції в розмірі 95,3 млн грн скерують на закуповування продуктів харчування для Клінічної лікарні швидкої допомоги. Субвенцію з обласного бюджету на проекти місцевого значення в розмірі понад 6 млн грн розподілили так: 5 млн 552 тис. грн – для бюджетних установ Львова, для смт Рудне – 24,4 тис. грн та для смт Брюховичі – 697 тис. грн.

Видатки на виконання рішень судів становитимуть 216,8 тис. грн, а для розробки та виготовлення проектно-кошторисної документації щодо об’єкту «Будівництво музичної школи на вул. М. Кричевського» передадуть 90 тис. грн.

Леся БУРБАН, Leopolis.news