logo
10/03
08/03
03/03
12/02
08/02
06/02
03/02
15/01
20/12
11/12
03/12
25/11
22/11
17/11
2 ...

Зупинимо «побєдобєсіє» правдою (частина 3) | блог Ростислава Новоженця

06-05-2020 19:444684

Зупинимо «побєдобєсіє» правдою (частина 3) | блог Ростислава Новоженця
Фото: Спільний парад «переможців» – Червоної армії та Вермахту. Брест-Литовськ. 22.09.1939 та ін.

Нацизм і комунізм – брати-близнюки 

Фашистський меч кувався в СРСР (Віктор Суворов).

Продовжуємо публікувати матеріали з виставки «9 ТРАВНЯ – ІМПЕРСЬКИЙ МІФ МОСКВИ!» (Львів, історичний музей, БФ «Україна-Русь», 2010).

16 квітня 1922 р. - в Рапалло (Італія) укладений договір між Німеччиною і Радянською Росією про дипломатичні відносини.

29 липня 1922 р. - у Берліні підписаний таємний протокол про наміри радянсько-німецького військового союзу.

На території СРСР німцями було створено низку військових об'єктів навчально-дослідного типу: авіаційний центр у Ліпецьку (готували на «Фоккерах» німецьких льотчиків), хімічну школу у Саратові, завод Юнкерса під Москвою у Філях (випускав літаки), КБ у Ленінграді (проектували підводні човни і танки), танкову школу «Кама» і танкодром у Казані. Німецькі школи на території СРСР займалися підготовкою командирів майбутніх Люфтваффе, Панцерваффе та спеціалістів з ведення хімічної війни.

ХТО ПІДГОДОВУВАВ ЗВІРА І ГОСТРИВ ЙОМУ ІКЛА !?

21 серпня 1926 р. – між СРСР та Німеччиною укладено договір про проведення спільних аерохімічних дослідів.

У 1927 р. збудовано хімічний полігон «Томка» біля Вольська Саратовської області. Тут відпрацьовувалися способи хімічної атаки, випробовувалися нові носії хімічної зброї та хімічні речовини, їхня дія на тварин, методи захисту від хімії.

Протягом 1920-30-х рр. тривало військово-технічне співробітництво. СРСР закуповував у німців зразки обладнання, зброї і техніки, замовляв складні технічні комплекси (у 1933 р., німецька компанія «Дешимаг» розробила для СРСР проект підводного човна, що з 1936 р. будувався в СРСР під серією «С»). Радянські замовлення допомагали розвиватися німецькій танковій, авіаційній, електротехнічній, хімічній, суднобудівній промисловості військового призначення в найважчі для Німеччини часи, коли вона офіційно не мала права займатися подібними речами. Завдяки СРСР німці не втратили час, залишаючись на рівні кращих світових розробок, а з 1933 р. в короткі терміни створили новий Вермахт, нові Крігсмаріне, нові Люфтваффе начебто з нічого. Насправді ж в Німеччині була необхідна для цього база. І таємно існувала вона саме завдяки СРСР.

Відбувалась і економічна співпраця, що давала Німеччині необхідну сировину, доки її армія воювала на Заході. За період з грудня 1939 до кінця травня 1941 рр. Німеччина отримала з СРСР: 1 млн. т. нафтопродуктів, 1600 тис. т. зерна, 111 тис. т. бавовни, 36 тис. т. макухи, 10 тис. т. льону, 1,8 тис. т. нікелю, 185 тис. т. марганцевої руди, 23 тис. т. хромової руди, 214 тис. т. фосфатів, лісоматеріали. Крім того, постачалися метали, платина, хутро. «Росіяни поставляють нам навіть більше, ніж ми хочемо мати. Сталін не шкодує трудів, щоб сподобатися нам». (Й.Геббельс, 27 липня 1940 р.)

11 листопада 1938 р. – в Москві підписано генеральну угоду про співпрацю між НКВС і гестапо. НКВС, таємна служба держави-інтернаціоналіста, погодилась допомагати гестапо боротись із світовим єврейством, а гестапо – допомагати НКВС у боротьбі з гнилими західними буржуазними демократіями.

23 серпня 1939 р. – в Москві підписано договір про ненапад між Німеччиною та СРСР ( пакт Молотова-Ріббентропа), який визначив сфери впливу Німеччини та СРСР в Європі і планував переділ Центральної та Східної Європи.

«Я знаю, як німецький народ любить свого фюрера. Я хотів би тому випити за його здоров’я» (зі слів Сталіна під час банкету з Ріббентропом 23 серпня 1939 р. на честь підписання радянсько-німецького пакту про ненапад і угоди «про дружбу і кордони»).

Пакт розв’язав руки Гітлеру і у відношенні до єврейського населення Східної Європи, яке потім було знищене нацистами. Нещодавно у Німеччині були оприлюднені документи, які вказують, що Гітлер запропонував СРСР переселити на свою територію 2 мільйони євреїв зі Східної Європи. Радянські інтернаціоналісти відповіли, що «в СРСР вже достатньо євреїв».

23 серпня 1939 року вважається у західному світі справжнім днем початку Другої світової війни. Таємний протокол до цього пакту передбачав розподіл між Сталіним і Гітлером Польщі, країн Балтії, Фінляндії тощо.

28 вересня 1939 р. – в Москві підписано німецько-радянський договір про дружбу і кордони між СРСР і Німеччиною.

«Не тільки безглуздо, а й злочинно вести таку війну, як війна за знищення гітлеризму, котра прикривається фальшивим прапором боротьби за «демократію»(з промови Молотова на V сесії Верховної Ради СРСР).

Друга світова війна почалась задовго до 22 червня 1941 року, дати, що відбилась у свідомості радянських громадян. Другу світову викохали і випестували більшовики із своєю супермрією – створити світову комуністичну державу, і нацисти із своїми щирими намірами повного панування арійської раси у новому світі.

Гітлер і Сталін будували соціалізм. Партія Гітлера називалася Націонал-соціалістична робітнича партія. Сталін наказав комуністам воювати не проти нацистів, а проти соціал-демократів.

З усіх жахів ХХ сторіччя найбільшими були злочини тоталітарних режимів, які билися з усім світом і знищували власні народи, що призвело до загибелі понад ста мільйонів людей.

Один з режимів, нацистський, як відомо, вже був засуджений людством на Нюрнберзькому процесі.

КОМУНІСТИЧНИЙ РЕЖИМ ВСЕ ЩЕ ЧЕКАЄ СУДУ НЕ ТІЛЬКИ ІСТОРІЇ, АЛЕ Й ЛЮДСТВА!

(Далі буде)