logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

Під час карантину Львівський обласний молодіжний центр організував понад пів сотні онлайн-заходів для понад 2600 учасників

07-05-2020 16:491026

Під час карантину Львівський обласний молодіжний центр організував понад пів сотні онлайн-заходів для понад 2600 учасників
Фото: UkrMedia

За квітень 2020 року Львівський обласний молодіжний центр організував 53 онлайн заходи, в яких взяло участь понад 2600 людей.

 

Найбільш чисельною подію став вебінар протидії емоційному вигоранню, який провели волонтери програми В.Г.О.Р.У. (38 осіб). Загалом в рамках волонтерської програми В.Г.О.Р.У. відбулося 6 онлайн подій, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Для трансляції заходів учасники використовували такі платформи як Zoom, StreamYard, прямі ефіри в інстаграмі та фейсбуці Молодіжного центру.

За минулий місяць команда Львівського обласного молодіжного центру спільно з з відділом молодіжної політики ЛОДА запустили проєкт "Молодіжні простори спільними зусиллями". Мета програми – забезпечити молодіжні простори та ініціативні групи Львівської області необхідними знаннями та навичками для успішної розбудови своїх організацій. У проєкті беруть участь 40 учасників з десяти районів Львівської області.

Навчання відбувається в онлайн режимі: кожної середи учасники отримують відео від спікерів, а також домашнє завдання до кожної теми. За квітень відбулося 2 навчальні модулі, попереду ще три.

У квітні місяці Львівський обласний молодіжний центр перевів в онлайн режим такі проекти: школу розвитку молодіжного тренера "КРОК" (спільно з ГО FRI PLUS), школу організації подій «Memories events school», а також клуби ЛОМЦ. 

У вікторинах, проведених в інстаграмі @lviv_regional_youth_center,  взяло участь понад 1600 осіб. Також команда ЛОМЦ створила рубрику #ділимосядумками, в якій публікуються актуальні питання для молоді на платформі Mentimeter. Рубрика виходить кожного четверга.

Більше про діяльність Львівського обласного молодіжного центру в квітні 2020 читайтеза посиланням.

За майбутніми проєктами Львівського обласного молодіжного центру слідкуйте тут:   

Фейсбук ЛОМЦ

Телеграм ЛОМЦ

Інстаграм ЛОМЦ

Leopolis.news