Фахівці парку «Північне Поділля» провели обстеження одного з туристичних маршрутів (ФОТО)

http://leopolis.news/post/2105/fahivci-parku-pivnichne-podillya-provely-obstejennya-odnogo-z-turystychnyh-marshrutiv-foto

06/06/2019

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Фахівці з рекреації та туризму НПП «Північне Поділля» оглянули фізичний стан величного пам’ятного хреста Маркіяна Шашкевича, який розташовується на Підлисецькій горі Білій. Крім цього, працівники парку оглянули природні туристичні атракції, зокрема «болото дикої свині», багатолітні буки-патріархи та кам’яні штольні довоєнного періоду й розкопи бліндажів Другої світової війни.

Також під час обстеження – встановили QR-коди із посиланнями на офіційний веб-сайт установи на інформаційних стендах, що в околицях заповідних ділянок. Тепер кожен турист, який мандрує самостійно, має унікальну нагоду, використовуючи смартфон, отримати детальну інформацію про турмаршрут.

Водночас зазначаємо, якщо у літній період, коли – найкращий час для туризму маєте потребу у організації мандрівки територією парку – зателефонуйте до у НПП «Північне Поділля» за номером телефону (03266) 4-40-05 або 0667508064 .

Leopolis.news