logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Львівська капела «Дударик» підготувала до Дня Матері музичний подарунок

11-05-2020 16:581154

Львівська капела «Дударик» підготувала до Дня Матері музичний подарунок
Фото: Львівської міськради

Хлопчачий квінтет «Дудариків» спільно з хореографічною школою та коледжем культури і мистецтв підготував для всіх Мамусь композицію на вірш Тараса Шевченка «У нашім раї на землі!».

 

«Дудариків» побільшало. В родині капели народився чудовий хлопчачий квінтет. Що важливо, діти відібрали поезію, адаптували музику, заранжували, розучили, і це все самотужки. На правду диво. Вірш Тараса Шевченка зазвучав так ново і свіжо в їхній транскрипції. А все для того, аби зробити подарунок Мамі. Дякуємо Вам, дорогі наші Мами, що і ми можемо розділити цю радість. Вітаємо зі святом, і низько кланяємося», - прокоментував керівник Дударика, заслужений діяч мистецтв України Дмитро Кацал.

Директор хореографічної школи, заслужений діяч мистецтв України Володимир Саболта додав: «Мама, вагоме слово для кожної людини, в якому б віці вона не перебувала. Учні мистецьких шкіл теплотою своїх сердець, словами Тараса Шевченка, прекрасною мелодією, творчою фантазією постановчої групи, освячені духом Божого храму вітають усіх матусь зі святом. Радіємо співпраці з Дудариком та маестро Дмитром Кацалом».

Leopolis.news