logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

У Львові запрацює перший в Україні автокінотеатр на даху

12-05-2020 17:541487

У Львові запрацює перший в Україні автокінотеатр на даху

У середу, 13 травня, у Львові, на території ТВК «Південний», розпочинає свою роботу перший в Україні авто-кінотеатр на даху.

Унікальний кінотеатр буде розташований просто неба на найвищому рівні автомобільного паркінгу, інформують організатори.

Щодня відбуватиметься по три кіносеанси. Ціна квитка для одного авто – 200 грн, незалежно від сеансу, ряду чи місця.

·       Ідея автокінотеатру виникла ще на початку впровадження карантину, - розповідає співорганізатор і керівник авто-кінотеатру на даху у Львові Ярослав Микитин. - Але організацію такого виду дозвілля в Україні не дозволили. Хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри запрацювали від самого початку пандемії. Утім, оскільки з 11 травня пом’якшили умови карантину, то така форма перегляду кінофільмів тепер відповідає епідеміологічним вимогам.

 

Автокінотеатр працюватиме щоденно. Кожного дня відбуватиметься по три сеанси, перший з яких о 17:00 призначений для відвідування сім’ями з дітьми, відтак у репертуарі будуть мультфільми або сімейні фільми. Наступні два сеанси - о 19:30 та 22:30, це вже будуть блокбастери, фільми різних жанрів.

·       Встановлення великого світлодіодного екрану розміром 10 на 5 метрів дає нам можливість транслювати фільми ще вдень, тож ми вирішили запровадити сеанс і о 17:00 для наймолодших відвідувачів кінотеатру, яким у часі карантину також бракує розваг та зміни обстановки, - додає Ярослав Микитин.

Правила поведінки при відвідуванні автокінотеатру на даху:

1.     Квиток можна придбати виключно онлайн на сайті нашого партнера Gastroli.ua. При купівлі квитка обов’язково зверніть увагу на схему розміщення автомобілів (залежно від типу кузова). Ціна квитка вказана за 1 автомобіль, тобто за відповідне паркомісце, яке ви обираєте на схемі.

2.   Пред’явити квиток на в’їзді для безконтактного сканування з телефону або іншого пристрою.

3.  Дотримуватись швидкісного обмеження на території авто-кінотеатру, а саме - 5 км/год.

4. В одному автомобілі може знаходитись стільки людей, скільки передбачено посадкових місць.

5. Виходити з авто до, під час чи після сеансу ЗАБОРОНЕНО!

6. Після того, як зайняли своє місце, згідно із придбаним квитком, потрібно вимкнути двигун та фари і налаштувати радіоприймач на відповідну хвилю.

7.  Голосний звук, який заважатиме іншим відвідувачам кінотеатру, заборонений.

8.  Фото та відеозйомка під час перегляду фільму заборонені.

9. Смітити на території авто-кінотеатру заборонено.

10. Використання лазерних указок заборонено.

Відвідувачі, які порушуватимуть встановлений порядок і не виконуватимуть вимоги офіційних осіб заходу та служби безпеки організатора, будуть змушені покинути захід без відшкодування вартості квитка.

Leopolis.news