logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Судитимуть колишнього патрульного, який у Львові в’їхав у зупинку і збив на смерть жінку

07-06-2019 15:281255

Судитимуть колишнього патрульного, який у Львові в’їхав у зупинку і збив на смерть жінку
Фото: зі сторінки Лариси Сарган

Закінчено досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника Управління патрульної поліції у Львівській області, який врізався у зупинку, де в той момент перебувала жінка, збив її на смерть і втік.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретарка генпрокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган.

«Установлено, що 30.12.2018 року у м. Львові зазначений працівник поліції, керуючи автомобілем «БМВ» на литовській реєстрації, грубо порушив вимоги ПДР, здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту, де перебувала молода жінка, внаслідок чого остання померла на місці. Після вчинення ДТП працівник поліції залишив місце події і був затриманий лише за результатами проведених розшукових заходів», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на час досудового розслідування чоловіка утримували під вартою без альтернативи внесення застави. Крім цього, за результатами призначеного службового розслідування підозрюваного звільнено із служби в органах Національної поліції України. 

Обвинувальний акт скеровано до місцевого суду для розгляду по суті. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Leopolis.news