logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Мешканця Нового Роздолу викрили на шахрайстві з чужими кредитками

18-05-2020 20:15505

Мешканця Нового Роздолу викрили на шахрайстві з чужими кредитками

Внаслідок злочинних оборудок 40-річний раніше судимий мешканець Нового Роздолу заволодів коштами на загальну суму майже 70 тисяч гривень.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Новороздільського відділення поліції, у період з грудня 2019 до березня 2020 року зловмисник викрав у трьох мешканців Нового Роздолу мобільні телефони, банківські картки та паспорти. У подальшому, використовуючи особисті дані потерпілих, він незаконно втрутився у роботу електронної системи одного з банків - привласнював кошти з кредитних карток та оформляв кредити на їх імена.

Загалом правоохоронці встановили 19 випадків незаконного втручання у роботу банківської системи, внаслідок чого зловмисник заволодів коштами на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетий 40-річний раніше судимий мешканець Нового Роздолу.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів, перебачених ч.2 ст.185 (Крадіжка) КК України, ч.3 ст.190 (Шахрайство) КК України, ч.1, ч.3 ст.357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) КК України та ч.1, ч.2 ст.361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) КК України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news