logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

У кабінет заступниці міністра юстиції вдерлися невідомі

19-05-2020 10:541020

У кабінет заступниці міністра юстиції вдерлися невідомі

До кабінету заступниці міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольги Онищук пробралися невідомі, вона звернулася до правоохоронців.

Про це Онищук написала на своїй сторінці у «Facebook».

«До мого робочого кабінету навідалися непрохані "гості" (хоча й не голуби, але нагадити встигли), які навіть не приховували слідів своєї присутності (замки у дверях спиляли і замінили ригелі, залишивши серцевину), і я не виключаю, що, можливо, залишили й інші візитівки і "сюрпризи" на згадку, аби тримати мене у страху і постійній напрузі», – написала вона.

Ольга Онищук написала відповідну заяву у поліцію. Вона назвала цей інцидент черговим «привітом» від рейдерів.

За словами заступниці міністра, ще кілька місяців тому вона писала про подолання складної смуги перешкод у режимі шаленого навантаження – як фізичного, так і психологічного: «Про систематичні погрози та залякування. Про відчуття постійного «стороннього» спостереження, про спроби дискредитувати чесне ім’я і ділову репутацію».

«Наразі незадоволення різних «груп впливу» рішеннями Міністерства юстиції, які приймаються не на їхню користь, тільки наростає. Вочевидь, їм складно змиритися із тим, що й надалі вони отримуватимуть лише законні рішення Мін’юсту!», – зазначила Онищук.

Leopolis.news