Львів’ян закликають взяти участь у мистецькому медіапроєкті «Ми»

http://leopolis.news/post/21593/lvivyan-zaklykayut-vzyaty-uchast-u-mysteckomu-mediaproekti-my

19/05/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«МИ» - це розповіді простих людей різного віку та професій,  які готові розповідати як вимушена ізоляція змінила їхнє повсякденне життя. Ініціативу втілює команда професіоналів із різних сфер, задум належить режисеру Сашку Брамі та режисерці Олені Апчел, до проекту може долучить кожен охочий.

«Після початку пандемії кілька тижнів перебував в фрутстрації. Всі плани розсипались як пісок, зависли/відмінились заплановані проекти та гастрольні тури розписані до кінця року… і як воно буде далі, ніхто не знає. Аби не збожеволіти вигадав терапію - попросив друзів знімати на телефон своє карантинне життя, щоб зробити з цих відео короткометражні документальні фільми про нашу нову реальність. Багато людей відгукнулось - так почався МИ: мистецький медіа-проект», - розповідає Сашко.

Зараз ініціатива перебуває на етапі пошуку героїв також на facebook-сторінці проекту  з'являються  короткі тизери вже знятих історій. До задуму встигли долучились за сотню охочих, і навіть відомі актори, як то Дарина Федина, вона ж Мелашка, із серялу «Спіймати Кайдаша»: «Для мене проект про довіру. І не тільки з іншими людьми, а перш за все із собою. Вчишся більше приймати і відкривати, а це головне, як на мене» - каже дівчина 

Також на основі зібраних матеріалів спільно з митцями з Берліну «Post Theater”» , проект планує створити мультимедійний виставу-перформанс.Нещодавно проект потрапив в топ 10 команд, які створили антикризові рішення для культурної сфери України в рамках програми Хататон «Hack the Culture» від House of Europe.

Презентація проєкту - тут.

Leopolis.news