Кредобанк приєднався до оновленої програми фінансово-кредитної підтримки малого та середнього бізнесу Києва

http://leopolis.news/post/21831/kredobank-pryednavsya-do-onovleno--programy-finansovo-kredytno-pidtrymky-malogo-ta-serednogo-biznesu-kyeva

22/05/2020

Про це повідомляє пресслужба «Кредобанку».

Учасником програми може стати підприємство, що відповідає критеріям малого та середнього підприємництва (мале підприємство – до 50 працівників та дохід до 10 мільйонів євро на рік, середнє – від 50 до 250 працівників та дохід від 10 до 50 мільйонів євро на рік), зареєстроване у Києві та виробничі потужності якого повністю або частково розміщені на території Києва чи області. Позичальник має працювати у сферах сільського господарства, переробної промисловості, торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, будівництва, телекомунікацій та інших, за винятком виробництва алкоголю, тютюнових виробів, вибухових речовин, зброї, фінансової та страхової діяльності, програмування та азартних ігор. 

Кредит за програмою можна отримати на придбання чи модернізацію обладнання, придбання, будівництво чи реконструкцію приміщень, впровадження нових технологій, а також на поповнення обігових коштів. Термін кредитування – до 6 років, номінальна ставка – 13% річних. Максимальна сума кредиту не може перевищувати еквівалент 600 000 євро, а участь позичальника в інвестиційному проекті власними коштами повинна бути не менше 20%. 

«У нинішній непростий час для малого бізнесу державні програми підтримки малого та середнього бізнесу стають особливо важливими. Оновлена програма фінансово-кредитної підтримки підприємництва Києва дасть змогу підприємцям отримати доступне фінансування на вигідних умовах. Кредобанк не припиняв кредитувати малий бізнес та постійно розширює можливість отримання доступних кредитів завдяки участі у різноманітних державних та міжнародних програмах», –  говорить  виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.

Нині Кредобанк є учасником низки програм з пільгового кредитування підприємств від міжнародних фінансових організацій та органів державної влади. Серед них – державна програма «Доступні кредити 5-7-9%», кредитування МСБ за пільговою ставкою з коштами Фонду розвитку підприємництва, програма пільгового кредитування соціальних підприємств від Western NIS Enterprise Fund, програми компенсацій відсотків та частини кредитів для окремих галузей від Міністерства аграрної політики та регіональні програми відшкодування кредитних відсотків у Львівській, Тернопільській, Житомирській, Одеській, Закарпатській областях та містах Київ, Хмельницький, Вінниця, Львів та Біла Церква. 

Leopolis.news