logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

На «Універсіаді Львівщини-2019» Львівський медуніверситет посів ІІІ місце у комплексному заліку

22-05-2020 17:30982

На «Універсіаді Львівщини-2019» Львівський медуніверситет посів ІІІ місце у комплексному заліку

За підсумками змагань серед закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації «Універсіада Львівщини-2019», в яких узяли участь 15 ЗВО області, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького виборов ІІІ місце у комплексному заліку.

Про це повідомляє відділ комунікації і промоції Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Команду ЛНМУ імені Данила Галицького нагороджено кубками та грамотами. Університет відзначено за високий організаційний та професійний рівень проведення змагань.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед студентської молоді та досягнуті при цьому результати почесними подяками Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України нагороджено ректора нашого Університету, академіка НАМН України, професора Бориса Зіменковського та проректора з науково-педагогічної роботи, професора Анатолія Магльованого.

За активну участь у забезпеченні проведення змагань «Універсіада Львівщини-2019» грамотами відзначено завідувачку кафедри фізичного виховання і спортивної медицини, доцента Ольгу Кунинець та головних суддів змагань з видів спорту, доцентів кафедри фізичного виховання і спортивної медицини Любомира Стрельбицького та Олександра Новицького. 

Leopolis.news