logo
28/03
27/03
2 ...

Спілка учасників АТО Брюховичів підтримує створення Брюховицької ОТГ

23-05-2020 18:16648

Спілка учасників АТО Брюховичів підтримує створення Брюховицької ОТГ
Фото: сайт Брюховицької селищної ради

Сьогодні у Брюховичах провели свої чергові звітні збори члени «Спілки учасників АТО Брюховичі».

На зібранні, окрім організаційних питань Спілки, обговорювали створення Брюховицької ОТГ, повідомив Leopolis.news селищний голова Брюховичів Володимир Доманський.

Крім Володимира Доманського, також були присутні депутати Брюховицької селищної ради – Андрій Дроздовський та Євген Дудар, підполковник, боєць батальйону «Айдар» Тимур Баротов, мешканці Брюховичів, які брали участь в АТО.

Темою зустрічі було обговорення перспектив утворення Брюховицької об’єднаної територіальної громади, підтримка учасників АТО Брюховичів, учасники зібрань поспілкувалися з селищним головою та отримали відповіді на свої запитання.

Як повідомляють самі організатори зібрань, брюхівчани – учасники АТО об’єдналися для того, щоб спільно відстоювати свої інтереси та разом брати участь у житті селища, в якому вони живуть. Тому подальше майбутнє Брюховичів не може їх не турбувати.

«Місцева влада завжди була відкрита до діалогу. В очікуванні змін, які неодмінно всіх нас чекають, ми з перших вуст хотіли почути, яка робота проводиться у напрямку утворення окремої об’єднаної територіальної громади, окрім офіційних запитів та звернень до ЛОДА та уряду, та які наслідки може мати новий статус селища для діяльності, зокрема, у сфері медицини, транспорту тощо», – зазначають організатори зібрання.

Нагадаємо, що 20 травня Володимир Доманський спільно з головами Бірківської, Домажирської, Рясне-Руської та Ясниської сільських рад спільно звернулися до Кабінету Міністрів України  щодо обґрунтування створення Брюховицької ОТГ у тому варіанті, який раніше подавався до Львівської обласної державної адміністрації.

Водночас, 21 травня, уряд затвердив перспективні плани формування територій громад ще чотирьох областей, проте розгляд питання щодо Львівської, Запорізької та Одеської областей було відкладено.

Leopolis.news