logo
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Попередньою версією загибелі нардепа Давиденка є самогубство – поліція

24-05-2020 11:03885

Попередньою версією загибелі нардепа Давиденка є самогубство – поліція

47-річного потерпілого з вогнепальним пораненням голови виявила прибиральниця в одному з офісів на вул. Великій Васильківській у Києві.

 

О 18:37 жінка повідомила про це до столичної поліції по спецлінії 102, інформує відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські проводять огляд місця події та встановлюють усі обставини скоєного.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115  (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомив у «Facebook» радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, попередньою версією загибелі народного депутата Валерія Давиденко є самогубство.

Натомість народний депутат з парламентської групи «Довіра» Сергій Шахов вважає, що його колегу Валерія Давиденка вбили. Про це надеп сказав у коментарі «Громадському».

«Я переконаний, що ця людина не могла скоїти самогубство. Я наполягаю на тому, що його вбили і треба робити розслідування... Бачилися з ним у парламенті, на засіданні ми не спілкувалися з ним. Але я переконаний, що якби були якісь проблеми, він би порадився», – сказав він.

Натомість сьогодні на «Facebook» Шахов написав: «Трагічно пішов з життя Валерій Давиденко.  Він був доброю, сміливою і рішучою людиною. Розслідування правоохоронних органів має бути оперативним та максимально об‘єктивним. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким! Світла пам’ять...». 

Leopolis.news