logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Поціновувачів мистецтва запрошують на «Весняний салон 2020» у онлайн-форматі

25-05-2020 21:351297

Поціновувачів мистецтва запрошують на «Весняний салон 2020» у онлайн-форматі
Фото: Львівський палац мистецтв

Цьогорічний «Весняний салон», який традиційно проводили у Львівському палаці мистецтв, відбувається онлайн.

«Весняняний Салон» – це традиційний щорічний захід Національної спілки художників України, повідомили у палаці мистецтв.

Тут представляють усі жанри мистецтва - від живопису та текстилю, батика і шкіри до кераміки, виробів зі скла, металу, дерева.

Генеральний директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк розповів, що «Весняний Салон» – це вже добра традиція не тільки в Україні, але й за кордоном.

«Львівський палац мистецтв завжди підтримує Спілку художників і є співорганізатором та своєрідним мистецьким майданчиком для проведення виставки.

Головне завдання палацу мистецтв – максимальне сприяння, підтримка і допомога у представленні тих, кого Творець наділив талантом. Важливим є каталог «Весняного Салону», адже це підсумок проведення виставки, а громадськість отримує можливість ознайомитися з талановитими роботами митців», – розповів Юрій Візняк.

Докторка мистецтвознавства, заступниця генерального директора ЛПМ

Ольга Луковська зазначила, що карантинні вимоги стали на заваді традиційної мистецької зустрічі. Однак організатори знайшли вихід із ситуації і «Весняний Салон» таки відбувся, хоча і в online режимі.

«Художники надзвичайно креативні, тому виставка в інтернет-просторі не втратила свого шарму, яким завжди вирізнялася та має своїх численних поціновувачів!», – вважає Ольга Луковська.

Leopolis.news