Михайло Цимбалюк: «Батьківщина» працює над оновленням команди кандидатів у депутати місцевих рад

http://leopolis.news/post/22095/myhaylo-cymbalyuk-batkivshchyna-pracyue-nad-onovlennyam-komandy-kandydativ-u-deputaty-miscevyh-rad

27/05/2020

Про це розповів народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина», голова Львівської обласної організації партії Михайло Цимбалюк, під час виборчого марафону «Місцеві вибори: оцінка ризиків та перелік рішень», який нещодавно організувала Громадянська мережа Опора.

«На Львівщині фракції партії ВО «Батьківщина» в обласній, районних, міських (окрім Львова) радах були сформовані за пів року до мого обрання головою обласної парторганізації, однак зараз виборці скаржаться, що окремі депутати лише використали партійний бренд, аби прийти до влади», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Нардеп також повідомив, що партія ВО «Батьківщина» зараз працює над тим, щоб оновилася команда в усіх органах місцевої влади і у відборі кандидатів орієнтується на такі три принципові засади: професійність, моральність та патріотизм.

«Ми сповідуємо головний принцип – людина має спочатку відчувати політичну відповідальність, а пізніше вже балотуватись у депутати. Кандидувати від партії, не будучи її членом, як виключення, може лише людина, яка відповідно до законодавства не може бути партійною», – переконаний політик.

На його думку, важливо, щоб усі політичні сили, які готуються до місцевих виборів, пам’ятали, що життя існує і після виборів.

«На Львівщині ми сформуємо оновлену команду депутатів місцевих рад, які достойно представлятимуть громади, зокрема це будуть представники громадських організацій «Батьківщина молода» та «Жінки Батьківщини», які є прихильниками нашої політичної сили», – додав Михайло Цимбалюк.

Leopolis.news