logo
24/04
23/04
2 ...

На Львівщині напрацьовують пропозиції до Плану заходів реалізації Стратегії розвитку громадянського суспільства

27-05-2020 21:38747

На Львівщині напрацьовують пропозиції до Плану заходів реалізації Стратегії розвитку громадянського суспільства

У четвер, 28 травня, представники інститутів громадянського суспільства, експертного середовища за участі Секретаріату Кабінету Міністрів України напрацюють пропозиції до Плану заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 - 2020 роки у Львівській області на 2020 рік.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Зустріч відбудеться на онлайн-платформі ZOOM за інноваційною методикою Civil Lab. Щороку Львівська обласна державна адміністрація формує План заходів щодо реалізації Стратегії. Цьогоріч процес формування Плану проходитиме в інноваційному форматі, що сприятиме напрацюванню більш якісного, реалістичного, збалансованого Плану заходів, який відповідатиме принципам та напрямам Стратегії.

«Одними із завдань Стратегії є налагодження ефективної взаємодії громадськості з органами державної влади, місцевого самоврядування на засадах партнерства та створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства. Реалізацію Стратегії здійснюватимуть для стимулювання участі активної молоді у соціально-економічному розвитку країни, створення сприятливих умов для міжсекторальної співпраці тощо», - розповіла начальник відділу комунікацій з громадськістю Христина Швец.

Civil Lab проводиться в межах реалізації проєкту Офісу Ради Європи в Україні «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні» у партнерстві з громадською спілкою «Київська громадська платформа неурядових організацій» і департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Leopolis.news