logo
25/04
24/04
2 ...

Львівська ОДА обіцяє максимально сприяти у вирішенні питання водопостачання у Новому Роздолі

27-05-2020 19:46657

Львівська ОДА обіцяє максимально сприяти у вирішенні питання водопостачання у Новому Роздолі

Упродовж травня у Львівській обласній державній адміністрації було проведено дві зустрічі щодо ситуації, яка склалась довкола питання надання послуг з водопостачання у місті Новий Розділ.

Як інформує прес-служба ОДА, під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Бучка та за участі керівників ТОВ «Нафтогаз Тепло», ТзОВ «Енергія-Новий Розділ», ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ», територіального управління Агентства з розшуку та менеджменту активів України, директора Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України та представників громади міста обговорювалися шляхи виходу з кризи.

Після останньої зустрічі було створено робочу групу з врегулювання проблемних питань водопостачання і теплопостачання у містах Новий Розділ та Новояворівськ.

«Львівська обласна державна адміністрація готова стати майданчиком для мирного врегулювання ситуації та недопущення загострення конфліктів, які можуть призвести до порушення інтересів мешканців Нового Роздолу та Новояворівська. Будь-який конфлікт слід вирішувати завдяки переговорам та виключно у правовій площині. ЛОДА готова максимально сприяти у вирішенні питання водопостачання у Новому Роздолі. Але усі сторони конфлікту повинні чути аргументи один одного і думати в кінцевому результаті не лише про власні інтереси, а й про громаду і людей. Бо заради них ми усі працюємо», - підкреслив Юрій Бучко.

За результатами другої зустрічі, яка відбулася 25 травня, всі присутні сторони конфлікту підтвердили свою участь у процесі подальшої інвентаризації майна цілісного майнового комплексу, що проводиться Управителем ТзОВ «Нафтогаз Тепло».

Також під час засідання всі сторони домовились про забезпечення безперебійного водопостачання мешканцям Нового Роздолу.

Leopolis.news