Змінено правила прийому до Львівського національного медуніверситету

http://leopolis.news/post/22129/zmineno-pravyla-pryyomu-do-lvivskogo-nacionalnogo-meduniversytetu

27/05/2020

Про це повідомляє Відділ комунікації і промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

За інформацією приймальної комісії, відтак, внесено корективи і в правила вступу до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Як пояснив відповідальний секретар приймальної комісії д.б.н., доцент Роман Фафула, насамперед змінено терміни вступної кампанії  у 2020 році – усі дати зсунуто на місяць (серпень) з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації. Так, реєстрація електронних кабінетів розпочнеться  1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня. Рейтингові списки вступників будуть оприлюднені  27 серпня. Ті, хто отримав рекомендацію для зарахування на бюджет, повинні до 18:00 31 серпня подати оригінали документів у приймальну комісію Університету. Зарахування на бюджет відбудеться 5 вересня 2020р.

Зміни торкнулися також форми подачі документів. Вступники можуть надіслати оригінали документів поштою з описом вкладення, але дата на штемпелі відправки має бути не пізніше 31 серпня. Передбачено також, що вступники зможуть надіслати сканкопії необхідних документів електронною поштою, наклавши на них кваліфікований електронний підпис, а самі документи донести після початку навчання впродовж 10-ти робочих днів.

І ще одна цьогорічна новація – укладання Угод між Університетом та студентом, де кожна із сторін бере на себе певні зобов’язання. Такі Угоди передбачено укладати зі студентами, які навчаються як за кошти державного замовлення, так і за кошти фізичних та юридичних осіб. 

Leopolis.news