logo
29/03
28/03
2 ...

Львів'яни найбільше звертаються у Facebook-групу «Гарячої лінії міста» щодо засміченості території

27-05-2020 21:10643

Львів'яни найбільше звертаються у Facebook-групу «Гарячої лінії міста»  щодо засміченості території
Фото: Львівської міськради

Мешканці продовжують активно користуватись послугами «Гарячої лінії міста» в соціальній мережі Facebook. Так, за три весняних місяці найбільше звернень у Facebook-групі надійшло щодо засміченості різних локацій міста.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«У березні-травні у Facebook-групі „Гарячої лінії міста“ надійшло близько 250 звернень щодо необхідності прибрати прибудинкову територію, паркову зону чи майданчики. Друга категорія по кількості звернень — ремонт доріг і тротуарів. Третя — питання громадського транспорту. Також мешканців цієї весни особливо непокоїла проблема належного стану зелених насаджень і витоки», — повідомив головний спеціаліст відділу «Гаряча лінія міста» Назар Кушнір.

Як зауважили на «Гарячій лінії міста», зазвичай виконавці реагують оперативно і прибирають територію.

Що ж до громадського транспорту, мешканців переважно непокоїло недотримання карантинних норм, неналежний технічний та санітарний стан техніки.

«Ми також вдячні мешканцям за повідомлення про витоки. Працівники „Львівводоканалу“ реагують та ліквідовують пориви у встановлені терміни. Інколи мешканці сприймають як пориви витоки з гідрантів, які тимчасово відкривають задля пониження тиску води, коли десь поруч проводяться роботи на мережах. Стосовно ж ремонту доріг і тротуарів багато залежить від того, чи виділене фінансування на ті чи інші ремонтні роботи цього року», — розповів Назар Кушнір.

На «Гарячій лінії» відзначають, що активність львів'ян у Facebook-групі допомагає комунальним службам міста оперативніше та якісніше виконувати свою роботу, а самим мешканцям — краще зрозуміти особливості функціонування міста.

Нагадаємо, що днями кількість активних учасників Facebook-групи «Гарячої лінії міста» перевищила 70 тисяч.

На «Гарячій лінії» переконані, що сервіси, які надає управління інформаційних послуг ЛМР, будуть і надалі вдосконалюватись та допомагати мешканцям у вирішенні багатьох питань. Так, окрім Фейсбук-групи, мешканці можуть скористатись мобільним додатком «1580 Львів», власним кабінетом мешканця «Мій 1580», ознайомитись із оголошенням щодо планових та аварійно-ремонтних робіт, переглянути інтерактивну карту звернень по місту. Ну і, звісно, для мешканців цілодобово працює кол-центр «Гарячої лінії міста» 1580 (з мобільного), або +38 (032) 297−59−11 (стаціонарний).

Leopolis.news