У Старому Самборі затримали рецидивіста з гранатою та згортком з «марихуаною»

http://leopolis.news/post/22194/u-staromu-sambori-zatrymaly-recydyvista-z-granatoyu-ta-zgortkom-z-maryhuanoyu

28/05/2020

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, сьогодні, 28 травня, близько 11.00 у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення від дільничного офіцера поліції про те, що на вулиці Помаранчевої Революції він виявив чоловіка який, ймовірно, має з собою предмет, схожий на гранату.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, експерти-вибухотехніки та співробітники інших служб. На місці події поліцейські встановили особу перехожого – неодноразово судимого жителя міста Самбір та вилучили у нього корпус гранати РГД-5 та запал до неї.

Окрім того, під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка згорток з речовиною, схожою на наркотичний засіб «марихуана». Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі Старосамбірського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють походження боєприпасу та марихуани.

Leopolis.news