logo
18/04
17/04
2 ...

Депутати Львівської міськради провалили голосування за лізинг на медобладнання

28-05-2020 17:50567

Депутати Львівської міськради провалили голосування за лізинг на медобладнання
Фото: Роман Балук

Сесія Львівської міської ради провалила рішення про закупівлю медичного обладнання на умовах фінансового лізингу з метою запобігання поширення вірусної інфекції COVID-19 та протидії наслідків такого поширення.

 

Для підтримки цього рішення під час засідання сесії сьогодні не вистачило голосів, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Рішення, яке не підтримали депутати, передбачало закупівлю 10 автомобілів швидкої медичної допомоги для Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, рентгенодіагностичного апарату на 3 робочих місця з функцією томосинтезу для Міської дитячої клінічної лікарні, 2 одиниць сучасного кремаційного обладнання для багаторівневих кремаційних печей з системою очищення газів та автоматичною системою управління обладнанням для Львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг».

Крім того, депутати частково підтримали ухвалу «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2020 рік». Кошти виділили лише на охорону здоров’я та виплату премії двірникам.

Як пояснила директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, ухвала передбачає виділення коштів на облаштування ПЛР-лабораторії в лікарні швидкої медичної допомоги, збільшення оплати праці медсестрам лікарні швидкої, кошти на продовження ремонтних робіт в реанімації дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика, кошти на виплату премії двірникам, на придбання евакуаторів для «Муніципальної варти», та інші технічні зміни за пропозиціями головних розпорядників коштів.

Однак депутати підтримали ухвалу частково — виділили кошти лише на об'єкти охорони здоров’я та виплату премії двірникам.

Leopolis.news