logo
18/03
14/03
13/03
12/03
11/03
08/03
06/03
2 ...

Ірина Верещук готова підтримати Саакашвілі

28-05-2020 18:051193

Ірина Верещук готова підтримати Саакашвілі

Народний депутат України IX скликання від партії «Слуга народу» Ірина Верещук заявила про всебічну підтримку Міхеіла Саакашвілі.

Про це вона сказала під час інтерв’ю з дружиною Дмитра Гордона Олесею Бацман.

«Зараз, я думаю, Міхеіл Ніколозович «розгорне крила» і все буде добре. А я готова йому у цьому допомагати. Він має можливість «пробити тараном» ті речі, які нам – українцям, чомусь не вдаються, хоча я не знаю чому, що за меншовартість. Але тим не менше, я готова стати і йому пліч-о-пліч допомогти, лиш би тільки вдалось. Будь-то на митниці, в податковій, в дерегуляції», - заявила нардеп Верещук.

Ірина Верещук також вважає, що колишньому президенту Грузії в умовах політичного вибору крісла буде занадто «тісно» і потенціал можливостей Саакашвілі на українській політичній арені не буде використаний.

«Він натура об’ємна і він двічі президент. Не буває колишніх президентів. Я би дуже не хотіла, аби його запхали в той кейс, або футляр і сказали: «Ну ми ж дали можливість, ну не вдалось», – розповіла нардеп.

На питання Олесі Бацман, чи було призначення Олексія Гончарука прем’єр-міністром кадровою помилкою, нардеп сказала «так», додавши: «Я вказувала, де недопрацьовує пан Гончарук, де він не може це зробити в силу відсутності управлінського досвіду», – зазначає Ірина Верещук.