logo
19/04
18/04
2 ...

Сандалі зі шкарпетками несподівано стали трендом літа-2020

29-05-2020 13:381656

Сандалі зі шкарпетками несподівано стали трендом літа-2020
Фото: UkrMedia

Незважаючи на те, що це зазвичай асоціюється з «дивакуватими татами» та туристами, поєднання шкарпеток та сандалій здобуло нове визнання за останній рік і відколи ми вдома на карантині. Улітку 2020 року це буде трендом, тож не варто соромитися одягатися як ваш дідусь. Про нову модну тенденцію пише Vogue.

Про це повідомляє 5 канал.

Низка відомих дизайнерів використали цю «дивинку» у своїх весняно-літніх колекціях 2020 року. Шкарпетки із сандалями засвітилися, зокрема, на показах Salvatore Ferragamo, Fendi, Anna Sui, Simone Rocha, A.P.C. та багатьох інших.

Новий тренд у своїх повсякденних образах уже встигли використати деякі знаменитості. Зокрема, в сандалях зі шкарпетками на публіці з'являлися співак Джастін Бібер, супермодель Кендалл Дженнер, телезірка Кім Кардаш'ян, актриси Кеті Холмс та Софі Тернер.

Зазначимо, про цей тренд почали говорити ще минулого літа. Експерти світу моди заявили, що при правильному поєднанні забарвлення шкарпеток із відкритим взуттям ця комбінація може мати дуже стильний вигляд. Наприклад, під спортивні сандалі або капці на кшталт Birkenstocks радять надягати гольфи, а до жіночних сандаль на високих підборах рекомендується вибирати прозорі шкарпетки.

Поєднання шкарпеток із відкритим взуттям – це не лише стильно, а й зручно. Ви можете носити це від весни аж до осені як удома, так і на вулиці. І це може стати чудовим виходом для тих, хто не встиг зробити педикюр.

Leopolis.news