logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

СБУ спіймала на хабарі одного з керівників Львівської обласної клінічної лікарні (ФОТО)

29-05-2020 15:431099

СБУ спіймала на хабарі одного з керівників Львівської обласної клінічної лікарні (ФОТО)

Співробітники Управління СБ України у Львівській області викрили на вимаганні неправомірної вигоди одного з керівників «Львівської обласної клінічної лікарні».

Як інформує УСБУ Львівщини, оперативники спецслужби встановили, що лікар пропонував своє посередництво у вирішенні питань щодо непридатності призовників до військової служби. Він обіцяв «домовитись» з керівництвом одного із районного військового комісаріату Львівської області про звільнення від проходження строкової військової служби за станом здоров'я. Свої «послуги» медик оцінив в сумі 21,5 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали зловмисника у службовому кабінеті під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Під час слідчих дій була виявлена значна кількість грошей, а саме: 150 тисяч гривень, 600 доларів та 400 євро походження яких встановлюватиметься слідством.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно зі слідчими Нацполіції та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України. 

Leopolis.news