logo
18/03
14/03
13/03
12/03
11/03
08/03
06/03
2 ...

Нардепи вимагають відставки Авакова

29-05-2020 18:331215

Нардепи вимагають відставки Авакова

Фракція «Голос» закликає відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після згвалтування і катування жінки у поліцейському відділку Кагарлика.

Про це інформує пресслужба «Голосу».

«Має настати неминуча відповідальність за те, що злочинці в погонах катують і ґвалтують людей. Депутати фракції «Голосу» наполягають на звільненні міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Ігоря Клименка», – йдеться у повідомленні.

За словами заступниці голови політичної партії «Голос» Інни Совсун, Кагарлика могло б і не статися, якби було покарання за злочини поліцейських у Кривому Озері, у дитячому притулку «Світанок» та за вбивство 5-річного Кирила Тлявова.

На думку депутатів «Голосу», керівництво МВС і Національної поліції треба змінити, тому що їм не вдалося провести реформу правоохоронної системи.

Як відомо, 25 травня у місті Кагарлик Київської області було розформовано відділок поліції після інциденту з побиттям і згвалтуванням затриманої жінки.

Джерела повідомили імена підозрюваних поліцейських: Сергій Сулима та Микола Кузів.

26 травня Голосіївський районний суд Києва арештував на два місяці поліцейських з Кагарлика Сергія Сулиму і Миколу Кузіва, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні жінки у райвідділку. 

Leopolis.news