logo
18/03
14/03
13/03
12/03
11/03
08/03
06/03
2 ...

Авакова викликають «на килим» у Раду

01-06-2020 13:371022

Авакова викликають «на килим» у Раду
Фото: Українська правда

Фракція «Слуга народу» пропонує заслухати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на годині запитань до уряду в п'ятницю із доповіддю щодо резонансних кримінальних подій останнього тижня.

Про це заявив перший заступник голови фракції СН Олександр Корнієнко на засіданні погоджувальної ради 1 червня, повідомляє «Українська правда».

«Організаційне питання щодо дня уряду… Враховуючи ту ситуацію, яка склалася за попередні два тижні, наша фракція пропонує запросити на день уряду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для доповіді по тих важливих ситуаціях, які сталися.

В п'ятницю у Броварах, і історія з Кагарликом, з етичною поведінкою правоохоронців і доповісти про стан розслідування щодо обставин загибелі нашого колеги пана Давиденка. Є багато запитань, я думаю, фахово, як завжди, наш міністр внутрішніх справ дасть нам відповідь», – сказав Корнієнко.

Заступник голови депутатської фракції «Голос» Ярослав Железняк у своєму виступі підтримав цю ідею та нагадав, що його політсила закликає відправити Авакова у відставку.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков порадів, що позиції фракцій «Голос» та «Слуга народу» співпали в питанні виклику для доповіді очільника МВС.

Учасники засідання погоджувальної ради схвалили рішення у п’ятницю, 5 червня, під час «години запитань до уряду» заслухати міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Leopolis.news