Авакова викликають «на килим» у Раду

http://leopolis.news/post/22364/avakova-vyklykayut-na-kylym-u-radu

01/06/2020

Про це заявив перший заступник голови фракції СН Олександр Корнієнко на засіданні погоджувальної ради 1 червня, повідомляє «Українська правда».

«Організаційне питання щодо дня уряду… Враховуючи ту ситуацію, яка склалася за попередні два тижні, наша фракція пропонує запросити на день уряду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для доповіді по тих важливих ситуаціях, які сталися.

В п'ятницю у Броварах, і історія з Кагарликом, з етичною поведінкою правоохоронців і доповісти про стан розслідування щодо обставин загибелі нашого колеги пана Давиденка. Є багато запитань, я думаю, фахово, як завжди, наш міністр внутрішніх справ дасть нам відповідь», – сказав Корнієнко.

Заступник голови депутатської фракції «Голос» Ярослав Железняк у своєму виступі підтримав цю ідею та нагадав, що його політсила закликає відправити Авакова у відставку.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков порадів, що позиції фракцій «Голос» та «Слуга народу» співпали в питанні виклику для доповіді очільника МВС.

Учасники засідання погоджувальної ради схвалили рішення у п’ятницю, 5 червня, під час «години запитань до уряду» заслухати міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Leopolis.news