Комарницький хоче піти з посади керівника майнової комісії Львівської облради

http://leopolis.news/post/22451/komarnyckyy-hoche-pity-z-posady-kerivnyka-maynovo-komisi-lvivsko-oblrady

02/06/2020

 

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час сесії сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Голова постійної депутатської комісії з питань законності, депутатської діяльності, регламенту, правоохоронної та антикорупційної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем Михайло Дзюдзь повідомив, що комісія підтримала клопотання Ігоря Комарницького.

Депутатка ЛОР Інна Свистун запропонувала заслухати звіт голови майнової комісії, оскільки Ігор Комарницький був на цій посаді понад 4 роки. Депутати підтримали пропозицію колеги.
Сесія розгляне звернення депутата на наступному засіданні.

Нагадаємо, Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина» заявило, що відкличе депутата Львівської облради Ігоря Комарницького з посади голови депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації. Зокрема, це пов’язано із скандальним голосуванням за списання рекордної кількості нерухомості (колишніх аптечних складів) на вул. П’ясецького у Львові. Саме комісія під керуванням Комарницького винесла це питання на сесію і він особисто голосував «за».

На сесії облради 12 березня троє з дев’яти депутатів фракції «Батьківщина» проголосували за списання 4000 м2 колишніх аптечних складів, знехтувавши позицію партії та фракції. Відтак, зі слів Михайла Цимбалюка, їхню поведінку розглянуть на засіданні обласного бюро партії. А саме списання нерухомості підтримали голова майнової комісії Ігор Комарницький, заступник голови облради Юрій Гудима та депутатка Валентина Олексишин.

«Я категорично проти такого підходу [до розпоряджання майном] і, думаю, терпець урвався. Від початку я був проти, щоб представник «Батьківщини» очолював саме комісію з питань майна. Але так сталося, що коли я прийшов на посаду голови обласної організації пан Комарницький вже очолював цю комісію. Але після цього голосування, думаю, терпець урвався не тільки мені, а й членам бюро. Це буде предметом серйозної розмови. Думаю, буде рішення щодо відкликання Комарницького з посади голови цієї комісії», – заявив Михайло Цимбалюк.

З його слів, «Батьківщина» взагалі відмовиться від головування у майновій комісії.

Leopolis.news