logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Спалах COVID-19: коронавірус виявили у десятків працівників і гравців ФК «Карпати»

02-06-2020 16:241060

Спалах COVID-19: коронавірус виявили у десятків працівників і гравців ФК «Карпати»
Фото: DT.UA

За результатами повторних ПЛР-тестувань команди, обслуговуючого персоналу та працівників, у ФК «Карпати» констатували спалах захворювання на COVID-19.

Як повідомляє пресслужба Клубу, сьогодні, 2 червня, з лабораторії було отримано трохи менше половини позитивних результатів на наявність вірусу в карпатівців (загалом тестування пройшли 65 осіб). Усі інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків.

«Відповідно до протоколу, про ситуацію у таборі команди були оперативно повідомлені Українська Асоціація Футболу та Прем’єр-ліга. Карантин у клубі запроваджено щонайменше на два тижні, повністю скасовано будь-які тренування», - йдеться у повідомлення.

У Клубі також звернулися до найвищих футбольних інстанцій з проханням не зупиняти поєдинки поточного сезону. ФК «Карпати» також закликали усі без винятку клуби України – максимально відповідально ставитися до тестувань гравців, тренерів та персоналу.

«Від ризику зараження не застрахований ніхто. Ми сподіваємося, що після завершення карантину, вже здорові гравці, із залученням карпатівців усіх вікових категорій, зможуть відновити тренувальний процес і дограти чемпіонат», - зазначили у Клубі.

Як повідомляє. UA.Футбол, загальна кількість інфікованих COVID-19 у Карпатах – 26 осіб. Спортивний журналіст Олег Ящук стверджує, що саме таким є підсумок повторного тестування серед гравців і працівників «зелено-білого» клубу після виявлення кількох перших хворих COVID-19.

Серед 26 заражених осіб 11 – гравці першої команди, а ще 15 – працівники клубу й тренери.

Leopolis.news