Питання послаблення карантину на Львівщині розгляне обласна комісія ТЕБ і НС у п’ятницю

http://leopolis.news/post/22494/pytannya-poslablennya-karantynu-na-lvivshchyni-rozglyane-oblasna-komisiya-teb-i-ns-u-pyatnycyu

03/06/2020

Про це повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна в ефірі радіо «Люкс ФМ». Рішення щодо послаблення карантину планують розглянути на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС у п’ятницю, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як розповіла посадовиця, станом на сьогодні загалом уже 457 осіб одужали. Зокрема, за останню добу одужали 19 осіб, 2 — померли. Загалом є 1830 підтверджених випадків, з яких інфікованими залишається 1313 осіб. За добу проведено 500 ПЛР-аналізів, з яких 96 позитивних результатів на Львівщині, зокрема 64 — у Львові, що становить 19%.

Галина Слічна пояснила, що наразі неможливо сказати точно, коли завершиться карантин. Все залежить від динаміки захворюваності.

«Станом на сьогодні невідомо, яка буде надалі ситуація. Будемо бачити, якою буде статистика, чи ми відповідатимемо критеріям постанови Кабміну. Я думаю, що у п’ятницю на обласній комісії ТЕБ і НС також прийматимуть певні рішення.

Сьогодні важливо всім дотримуватися дистанції, слідкувати за особистою гігієною. Якщо ці речі будуть дотримані, то і поширення такого не буде», — зазначила Галина Слічна.

Leopolis.news