logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

У мешканця Винник, який кривдив свою матір-пенсіонерку, вилучили зброю та боєприпаси

03-06-2020 17:371219

У мешканця Винник, який кривдив свою матір-пенсіонерку, вилучили зброю та боєприпаси

Вчора, 2 червня, близько 11.00 до Личаківського відділу поліції за допомогою звернулася 70-річна мешканка Винник, яка повідомила, що її кривдить та ображає син.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, за вказаною адресою негайно прибула мобільна група з протидії домашньому насильству поліції Львівщини. Під час з’ясування обставин конфлікту правоохоронці в одній з кімнат побачили предмети, схожі на зброю та боєприпаси.

На місце події працювали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та інші служби територіального відділу поліції.

В помешканні, де проживає пенсіонерка з сином, поліцейські виявили 75 набоїв різного калібру, два предмети, схожі на пістолети, ножі, корпуси від ручної протитанкової гранати та «РГД-5», а також корпус осколкової протипіхотної міни.

За цим фактом слідчі відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Вилучені предмети правоохоронці скерували на експертизу, встановлюється їх походження. Досудове розслідування триває.

Окрім того, 50-річному мешканцю Винник поліцейські винесли припис, який забороняє контактувати з постраждалою матір’ю та з’являтися у місці її проживання.

Leopolis.news