logo
23/04
22/04
2 ...

У Львові водій автобуса №40 силою виштовхав літню жінку із салону

03-06-2020 16:42676

У Львові водій автобуса №40 силою виштовхав літню жінку із салону
Фото: dilo.net.ua

У Львові водій комунального автобуса №40 виштовхав з салону літню пасажирку, що не заплатила за проїзд. 

Про інцидент, що трапився, напередодні, 1 червня у автобусі №40 (курсує за маршрутом ТРЦ King Cross Leopolis – Винники), повідомила очевидиця Тетяна Арефьева у групі «Варта1»  у Facebook.

«Старенька жінка сіла тихенько в автобус, вона ні кого не чіпала. Як згодом виявилось вона не мала грошей, щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатили за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок, якщо в когось не буде змоги оплатити, але він відмовився», – написала жінка.

Користувачі у Facebook були прикро вражені такою поведінкою водія та залишали обурливі коментарі. Тим часом у пресслужбі львівської міської ради повідомили, що водія маршруту № 40, який став учасником інциденту з пасажиркою, відсторонено від роботи та викликано для з'ясування всіх обставин.

«Водій стверджує, що пасажирка некоректно висловилася щодо нього, чим і спровокувала в нього агресивні дії. Однак ми вважаємо, що застосування фізичної сили неприпустиме в будь-якому випадку. Після з'ясування обставин інциденту буде прийнято рішення щодо водія.

Водночас зазначаємо, що при виявленні пасажира, який не платить за проїзд, згідно з правилами, водій має викликати поліцію.

Дякуємо пасажирам за пильність та небайдужість», — повідомили у ЛК АТП № 1.

Leopolis.news