Кримчанин з іноземцем пограбували квартиру у Львові та побили власника

http://leopolis.news/post/22538/krymchanyn-z-inozemcem-pograbuvaly-kvartyru-u-lvovi-ta-pobyly-vlasnyka-

03/06/2020

 

Як інформує поліція Львівської області, у Залізничний відділ поліції 1 червня з заявою про пограбування звернувся 50-річний львів’янин, який повідомив, що близько четвертої години ранку хтось постукав у двері його квартири, розташованої у будинку на вулиці Марка Вовчка.

Коли чоловік відчинив, на порозі стояли двоє незнайомців – вони побили його, заволоділи мобільним телефоном та іншим майном, після чого втекли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку, а також інших служб територіального підрозділу поліції. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці у той самий день встановили, що до скоєння злочину причетні 44-річний мешканець Євпаторії та іноземець віком 31 рік. Обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Поліцейські вилучили у зловмисників речові докази та повідомили про підозри у вчиненні кримінального правопорушення. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news