logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У школах Львова розпочалась підготовка до проведення ЗНО

04-06-2020 12:09927

У школах Львова розпочалась підготовка до проведення ЗНО
Фото: UkrMedia

Львівські школи успішно завершили навчальний рік дистанційно та готуються до проведення зовнішнього незалежного оцінювання із дотриманням усіх санітарно-епідемічних норм.

Про це під час брифінгу розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти Львівської міської ради, передає пресслужба Львівської міської ради.

«Закінчення навчального року у наших школах відбулось дистанційно, оскільки впродовж останніх двох місяців відбувалися навчання із використанням дистанційних технологій. В останній день навчання (а це переважно було 29 травня), відбувалися Zoom-зустрічі керівників навчальних закладів зі своїми учнями.

Станом на зараз педагоги заповнюють журнали, виставляють оцінки. До 15 вересня учні зможуть отримати документи про освіту. Мова йде як про учнів 4−9 класів, у яких було відмінено державну підсумкову атестацію, так і про учнів 2−10 класів, які зможуть отримати документи електронною формою (а під час повернення до навчання у вересні отримати документи у руки).

Зараз школи готуються до проведення зовнішнього незалежного оцінювання. 15 і 17 червня відбудеться пробне ЗНО. Основна сесія тестування відбуватиметься з 25 червня до 17 липня. Ми вже маємо попередні правила, який повинні дотримуватись учасники ЗНО та заклади освіти, які будуть пунктами тестування. Наші школи будуть працювати під час тестування із дотриманням усіх санітарно-епідемічних норм», — сказала Зоряна Довганик.

Leopolis.news